Peter Boon

Bestuurslid

  Ik ben al vele jaren supporter van de ploeg van CD&V Holsbeek. Sinds twee jaar zet ik ook actief mee mijn schouders onder de werking van CD&V in Holsbeek.
  Mee nadenken, vertolken wat leeft onder de mensen en vooral zorgen dat senioren en jongeren het goed hebben in Holsbeek, daar ga ik voor.
  Als praktijkleerkracht in het beroepsonderwijs ervaar ik elke dag hoe belangrijk het is om jongeren te ondersteunen en zo hun kansen op een mooie toekomst te vergroten. Ik doe dat dan ook met hart en ziel.
  De zorg voor onze ouderen gaat me erg ter harte. Het kan niet dat deze mensen die zo goed zorgden voor hun gezin en familie, in hun laatste levensjaren zonder aandacht en zorg zouden vallen.
  Het welzijn van deze twee groepen zal altijd mijn drijfveer zijn om me in te zetten in Holsbeek.

  "De handen uit de mouwen steken" is ook mijn levensmotto. Daarom kan je bij mij terecht als je onze afficheborden wil gebruiken voor je vereniging. Een belletje en we spreken af hoe we ze samen kunnen zetten!

  CD&V gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze cookies.