Katrien Vermijlen

Gemeenteraadslid, Bestuurslid

  Ik ben getrouwd met Jan en mama van Dries en Sofie, en sta als apotheker in Kessel-lo elke dag tussen de mensen.
  Geboren en getogen in de Holsbeekse bossen, ging ik na de lagere school in Holsbeek dorp, naar het Paridaens instituut in Leuven voor mijn middelbare studies. Achteraf trok ik naar Brussel om daar mijn diploma van apotheker te behalen aan de universiteit.
  Vroeger was ik in het Holsbeekse verenigingsleven vooral betrokken bij de gymgroep en de damesvoetbalploeg van VK Holsbeek. Nu kan je me vaak terug vinden langs de lijnen van VK Holsbeek, bij het ‘Straf Hoekske’ en in het bestuur van het harmonie orkest St-Maurus.
  Als gedreven gemeenteraadslid ben ik vooral bezig met het sportbeleid binnen onze gemeente, het realiseren van het RUP-recreatie, zodat recreatie een definitieve plaats krijgt binnen onze gemeente en het verder uitbouwen van de sportinfrastructuur ( finse piste, basket, omnisport, …). Beroepsmatig draag ik uiteraard ook gezondheidszorg hoog in het vaandel.
  ‘s Winters vind je me als gediplomeerde skimonitor vooral terug in de Oostenrijkse bergen. In de zomer ben ik dan weer niet weg te slaan van het tennisplein.
  Ik geloof in een actieve kansensamenleving, waarin mensen elkaar steunen en samen voor een warme buurt gaan. Ook zorg op maat wordt in de toekomst steeds belangrijker.
  De afgelopen jaren is Holsbeek vooruit gegaan en ik wil verder bouwen aan dit project, samen met jullie !

  CD&V gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze cookies.