Ann Spaepen

Voorzitter Gemeenteraad, Bestuurslid

  Mensen staan steeds centraal in mijn leven: alles wat mensen aanbelangt en vooral alles wat mensen samenbrengt, vind ik belangrijk.

  Op professioneel vlak ben ik naast voorzitter van de gemeenteraad, kinderpsychiater in MPI Oosterlo, een instelling voor kinderen en volwassenen met een mentale handicap en psychiatrische problemen. Ik werk hier sinds 10 jaar met veel plezier en leid de medische dienst.

  De voorbije jaren in de actieve politiek waren heel leerrijk: ik heb hele toffe mensen ontmoet, inspirerende momenten meegemaakt en daarom ben ik ook blij dat ik tot einde 2014 schepen mocht blijven. Onderwijs, informatie, ontwikkelingssamenwerking, cultuur en bibliotheek zijn de beleidsdomeinen die me bezig hielden en me altijd zullen blijven boeien.
  Vanaf 2 januari 2015 ben ik voorzitter van de gemeenteraad. Ik wil samen met onze mandatarissen ervoor zorgen dat Holsbeek goed bestuurd blijft. Door te luisteren naar de mensen hou ik voeling met wat er leeft.
  In alles wat ik doe zal mijn leidraad steeds zijn: in de weer voor dat wat mensen samenbrengt en samenhoudt!

  CD&V gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze cookies.