nieuwsbrief
Afdeling Holsbeek
N°3 - 13/06/2016
 
 

Laatste fase vernieuwing Buurthuis - Keuken en zaalinterieur aangepakt!

Op de gemeenteraad van mei keurden de raadsleden het ontwerp van de vernieuwing van het interieur en van de keuken van het Buurthuis unaniem goed.

“De laatste fase van de renovatie van het Buurthuis zal het gebouw polyvalenter, praktischer en gezelliger maken. Eerder waren het dak, de verwarming en het sanitair al aan de beurt voor vernieuwing” vertelt Rudy Janssens, schepen van gebouwen.

De zaal krijgt nu verduisteringspanelen voor de ramen. Er komt een lichtbrug voor podiumspots en een inschuifbare en verrijdbare tribune. De vloer wordt vernieuwd.
De keuken krijgt een ware facelift: volledige herschikking met scheiding van warme en koude keuken, extra berging (voor oa de tafels en de stoelen van de zaal). De keuken zal veel praktischer zijn én voldoen aan de nieuwe normen van voedselveiligheid.

Guido Peers vult aan: “Zo kunnen er in de zaal vlot concerten, toneelvoorstellingen of comedy-avonden georganiseerd worden. Maar ook voor een eetdag of een andere verenigingsactiviteit zal de zaal veel gemakkelijker worden.“

Gilberte Valkenaers, voorzitter van o.a. KVLV, kijkt er naar uit om de vernieuwde zaal te gebruiken: “De verenigingen zullen er nog een betere plek vinden om te feesten en te vergaderen, om Holsbeekse cultuur te laten gebeuren.”

 

Er valt nog veel meer nieuws te sprokkelen!

Dag lezer,

zoals jullie weten is er altijd wat nieuws over Holsbeek of over de Holsbeekse CD&Vploeg te lezen op onze website.

Klik gewoon door op de link: "lees meer" en je bent weer helemaal mee.

 

 

Lees meer ›

Kalender