nieuwsbrief 2017
Afdeling Holsbeek
N°2 - 10/09/2017
 
 

Vernieuwde buurthuis, nieuwe troef voor de cultuur in Holsbeek

Er is hard gewerkt in het Buurthuis zowel aan de buitenschil als aan de binnenkant. Vernieuwde keuken, technische installaties op punt, nieuwe vloer en als klap op de vuurpijl een uitschijfbare tribune die 140 zalige zitjes heeft voor genieters van cultuur.

Pop-up escaperoom Buurthuis Nieuwrode

 

Hou op zaterdag 30 september of zondag 1 oktober tijd vrij om met onze spannende pop-up-escaperoom het vernieuwde Buurthuis in Nieuwrode te verkennen! 

Escaperoom? Wat is dat? 
Wel, in een escaperoom probeer je met jouw ploeg binnen een bepaalde tijd te ontsnappen uit een gesloten kamer. Door het oplossen van raadsels, je gezond verstand te gebruiken en goed samen te werken, bemachtig je de "sleutel" naar de uitgang.

We willen je zo laten kennis maken met wat er in het Buurthuis allemaal veranderd is tijdens de renovatie, zowel in de zaal als in de keuken. We zijn immers heel fier op het werk dat daar geleverd werd onder de impuls van CD&V.

Kriebelt het bij jou om mee te doen?

Stel dan vliegensvlug een team samen (4-6 personen) en kies een tijdslot door je in te schrijven bij Pieter Coosemans (p_coo@hotmail.com of 0478 88 55 59). 
Omdat het storm loopt om te komen ontsnappen, breiden we de uren uit: Op zaterdag 30 september kan je een uur kiezen tussen 14u-22u, op zondag 1 oktober tussen 11u-18.
Voor teams met deelnemers uit de lagere school hebben we een aangepaste versie zodat jong en oud kunnen meespelen. De jongste deelnemer kan wel best al lezen en schrijven. Deelnemen is helemaal gratis! 

Doe je liever niet mee? 
Dan kan je op zaterdag 30 september tussen 14u-22u en zondag 1 oktober tussen 14u-18u altijd langskomen bij ons Buurthuis pop-upcafé voor een drankje en een babbel! En luisteren naar de verhalen van de ploegen die konden ontsnappen natuurlijk.

Kalender